Geen oplossing is geen factuur!


That’s IT is trots op zijn eerlijke en betrouwbare service. Brengen we geen oplossing aan? Dan moet je ook niet betalen voor je computer reparatie.

Heeft u een computer reparatie nodig?


Heeft u last van een trage of gecrashte computer? Wij snappen hoe vervelend dat is! Daarom herstelt That’s IT jouw systeem of zorgen we voor optimalisatie. Zo gooien we alle spyware, malware en virussen overboord. Daarnaast installeren we de nieuwste drivers en updates en voeren we verbeteringen uit. We geven je ook tips en advies voor een PC in topvorm.
Virussen

Virussen

Heeft een computervirus jou goed liggen? Beterschap! Gelukkig kan je rekenen op onze PC-dokters. Wij maken je harde schijf vrij van alle digitale smurrie en installeren de juiste antivirussoftware.

Opschonen

Opschonen

Is jouw PC een rommeltje geworden en gebeuren er soms vreemde dingen? Overbodige software wissen kan dan al voor een mirakel zorgen. Met vervelende spyware of malware maken we snel komaf.

Hardware

Hardware

Dat nieuwe item is heel leuk maar het installeren misschien wat minder. Nieuwe printer, scanner, digitale camera's of accessoires? Die configureren we graag voor je, met de gepaste tips en advies.

Updates

Updates

Loopt een nieuwe installatie niet van een leien dakje? Geen nood! Wij installeren graag jouw besturingssysteem of hardware-drivers. Ook wanneer je updates moet doorvoeren, kunnen wij je helpen.

Computer herstellingen aan huis

Internetproblemen?


Je bent aan het surfen en daar is 'ie dan: de melding dat je geen verbinding hebt. Frustratie alom! Heb je een dringend probleem met je internetverbinding, mailboxen of wifi-netwerk? Dan wil je uiteraard een snelle oplossing. En die hebben wij! That’s IT is al onderweg.
Geen toegang

Geen toegang

Niets zo irritant als een webpagina niet kunnen inladen of mailtjes niet kunnen ontvangen. Dus kan je geen verbinding maken met het internet? Dan vinden onze PC-dokters snel een duurzame oplossing.

Trage verbinding

Trage verbinding

Niets zo frustrerend als een trage internetconnectie. Wachten tot die ellendige pagina eindelijk laadt, is alleen maar tijdverspilling. Wij brengen je meteen weer op kruissnelheid.

Uw probleem opgelost


That’s IT is trots op zijn eerlijke en betrouwbare service. Daarom: is er geen oplossing, dan ook geen factuur! Dat is onze garantie.

Guillaume Cannie, Deinze


Over de pc die jullie voor mij hebben samengesteld, kan ik niet anders dan héél tevreden zijn. Prijs-kwaliteit dik in orde. Wij komen zeker nog langs!

Hannah Van Eenooghe, Gent


Na wat aarzelen koos ik op aanraden van een kennis dan toch voor de computerhulp aan huis van That's IT. Al na een korte interventie werkte mijn wifi-verbinding terug als vroeger. In één adem ben ik ook eindelijk van die afgrijselijke spyware af.

Louis Huysbrechts, Zomergem


Dankzij mijn gloednieuwe en gepersonaliseerde game pc van That's IT was mijn online spelervaring nooit beter, sneller en realistischer. Bedankt om mijn eigen ontwerp tot in de puntjes correct uit te voeren en enkele slimme verbeteringen aan te brengen. Top!

Geert Dhaenens, Waarschoot


Toen ik vorige week m'n laptop uit op de grond liet vallen heb ik even luidkeels gevloekt. Gelukkig kon ik rekenen op jullie razendsnelle service en was m'n gebroken scherm al na twee dagen helemaal hersteld. Thanks!

Waarom kies jij voor That’s IT?


pc reparatie aan huis

Hulp aan huis

Bij That's IT krijg je een persoonlijke aanpak met begeleiding en computerhulp aan huis. Wij komen graag langs om je te helpen met welk probleem dan ook. Maar ook in onze winkel ben je meer dan welkom voor vragen, tips en advies.

garantie

Garantie

Al onze game PC’s voldoen aan de hoogste Europese normen. Ze worden continu getest en beoordeeld. Daarom ben je altijd zeker van topkwaliteit, dat garanderen we.
Wat wil je nog meer?

ervaring

Ervaring

De computerexperts van That’s IT zijn op de hoogte van alle digitale evoluties en technologieën. Zo helpen ze je meteen aan het juiste product. Ze geven ze advies afgestemd op de nieuwste mogelijkheden en trends.

service

Service

Heb je last van een trage computer? Of misschien dringend een herstelling nodig? Wij lossen al je pc-, printer- of netwerkproblemen razendsnel op. En vinden we geen oplossing? Dan volgt er ook geen factuur!

Dringend een pc-dokter nodig? Bel 0474 66 48 00

CONTACTEER ONS