Onze winkel

 

Bel ons

+32 9 377 20 62 of +32 474 66 48 00

Teamviewer

Voeg ons toe

Chat met ons

Klik hier
Je bent er bijna

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Over That's IT Computers op maat

Dé computerwinkel in de regio Waarschoot

Computerwinkel That's IT is een dochteronderneming van de Excellent-elektrowinkel in Waarschoot. Zaakvoerder Steph Versluys en team is gespecialiseerd in de verkoop en herstelling van computers, laptops, tablets en smartphones, maar ook in toebehoren, printers, scanners en software. Kortom: alles wat ook maar een beetje met computers of informatica te maken heeft.

Laat zelf je nieuwe computer samenstellen

That's IT bouwt ook zelf computers en IT-systemen, op maat geconfigureerd voor diverse doelgroepen zoals particulieren, pc-gamers, KMO's of grote bedrijven. Wij blinken uit door een uitstekende dienstverlening en herstellen met plezier toestellen van alle merken.

Computeronderdelen en pc-herstellingen

Ben je op zoek naar een zeldzaam onderdeel? Of kijk je uit naar een duurzame oplossing voor je informaticaprobleem? Kom even langs in onze computerwinkel in Waarschoot, contacteer ons via +32 9 377 20 62 of stuur een bericht via deze website. Onze IT-specialisten vinden in 99% van de gevallen een snelle en adequate oplossing.

Smartphones en tablets

Van Apple tot Samsung of HTC, de nieuwste smartphones en tablets vind je meteen bij That's IT. Neem dan vrijblijvend contact op, want wij kunnen elk toestel voor jou bestellen!

Onze troeven

  • Goede bereikbaarheid
  • Helemaal mee met de nieuwste trends
  • Onovertroffen dienst-na-verkoop
  • Computer reparatie aan huis

Waarom kies jij voor That’s IT?


computer reparatie aan huis

Aan huis

Een persoonlijke aanpak met begeleiding en computerhulp aan huis. Ook in onze winkel ben je meer dan welkom voor vragen, tips en advies.

garantie

Garantie

Al onze producten voldoen aan de hoogste Europese normen en worden continu getest en beoordeeld. Je bent dus altijd zeker van topkwaliteit.

ervaring

Ervaring

De computerexperts van That’s IT zijn op de hoogte van alle nieuwe technologieën en digitale evoluties. Zo helpen ze je snel aan het juiste product.

service

Service

Trage computer? Dringende PC-herstelling nodig? Wij lossen al je pc-, printer- of netwerkproblemen razendsnel op. Geen oplossing? Geen factuur!

Dringend een pc-dokter nodig? Bel 0474 66 48 00