Samengesteld door That’s IT

Ontdek onze vier gevaarlijkste gaming systemen


Een game PC kopen bij That’s IT leidt niet alleen tot waanzinnige prestaties. Hij heeft ook een uniek design, met een stille voeding die ook na jaren gebruik nog steeds efficiënt werkt. Koop jij bij ons een game PC op maat? Dan wordt je systeem volledig afgestemd op jouw wensen. Dat betekent niet dat je per se de snelste componenten hoeft te kiezen. Het totaalplaatje is belangrijker, zodat je PC snel en stabiel presteert. En uiteraard houden we ook je budget in de gaten. Bewonder hieronder enkele van onze Game PC realisaties!


Ice Cold

Op zoek naar de ultieme gaming PC? Haal snoeihard uit met deze Siberische vechtjas! Ice Cold: dé extreme game PC op maat. Voor PC gamers met extreem hoge verwachtingen.

Bekijk configuratie

Green Mamba

Deze Green Mamba vliegt je in één seconde naar de keel. Koop deze unieke gaming PC bij That’s IT, beleef online gaming vanaf nu in Full HD en vermorzel je tegenstanders in stijl.

Bekijk configuratie

Scorpion

Trek alle registers open en kies meteen voor de beste en snelste pc-componenten op de markt. Van CPU en RAM tot grafische kaart. Scorpion is de ultieme configuratie voor gamers.

Bekijk configuratie

The Great White Shark

The ultimate gaming PC. Met unieke glass case, waterkoeling en custom paint in rood en wit. Visueel pareltje, extreme prestaties dit is The Great White Shark, dé extreme game PC op maat.

Bekijk configuratie

Exclusieve PC's,
gratis geleverd aan huis


Een custom game PC kopen bij That’s IT is een echte beleving. Bij ons geen platte commercie, maar topkwaliteit tegen een eerlijke prijs. Je merkt het meteen: onze uitgebalanceerde gaming PC’s worden gemaakt door gamers, voor gamers. Reken op objectief en deskundig advies bij elke keuze, van CPU tot waterkoeling. En op een persoonlijke service, met gratis levering en installatie aan huis.


Een game pc kopen?


De ultieme game-ervaring? Die beleef je met een game pc op maat. Maar OK, let’s stop drooling & start talking. Vanaf € 2000 kunnen we jouw eigen, unieke gaming monster creëren. Op maat van beginnende gamers, enthousiastelingen en pro’s. Je kan deze configuraties volledig aanpassen naar jouw wensen. Elk van onze game PC's komt met een unieke case, mét gepersonaliseerd design.

Waarom kiezen voor That's IT

  • Uitmuntende service
  • Gratis thuislevering
  • Standaard 2 jaar garantie
  • Prachtig kabelmanagement met oog voor detail
  • Professionele assemblage
  • Gepersonaliseerd
  • Waterkoeling en spuitwerk op maat
game PC kopen

Maatwerk

That's IT bouwt al haar gaming PC’s en IT-systemen zelf. Op maat van particulieren en KMO’s, maar vooral voor echte gamers die méér willen dan een anonieme configuratie of een saaie grijze doos.

dienst na verkoop

Dienst-na-verkoop

Ook lang na de aankoop van een PC of laptop kan je bouwen op persoonlijke softwarebegeleiding, computerhulp aan huis of PC-begeleiding op afstand via Teamviewer. Zelfs in het weekend.

persoonlijke service

Persoonlijke service

That's IT is een onafhankelijk leverancier en partner van diverse kwaliteitsmerken. Vind je jouw favoriete fabrikant toch niet terug in ons gamma? Neem vrijblijvend contact op via mail of telefoon.

herstellingen

Ook herstellingen

Onze winkel beschikt over een eigen technische afdeling. Naast de assemblage van van IT-systemen op maat, kan je rekenen op een snelservice voor de herstelling van alle soorten PC's en laptops.

Dringend een pc-dokter nodig? Bel 0474 66 48 00

CONTACTEER ONS